Spring naar bijdragen

My last day without you


Aanbevolen berichten

Een leugentje voor bestwil kan geen kwaad... toch? Kun je een relatie starten door de waarheid voor elkaar verborgen te houden? Het romantische drama MY LAST DAY WITHOUT YOU prikkelt je nieuwsgierigheid naar het antwoord, dat met subtiele humor onthult wordt. De onderscheiden film verschijnt deze week op DVD.

Het verhaal van MY LAST DAY WITHOUT YOU draait om de jonge manager Niklas (KEN DUKEN) Hij is ambitieus en resultaatgericht, en de wereld lijkt aan zijn voeten te liggen. Zonder echt oog te hebben voor de gevolgen van zijn beslissingen, reist hij van Frankfurt naar New York om daar eigenhandig een bedrijfsvestiging te sluiten. Het is het begin van een dag die zijn leven voorgoed verandert.

Tijdens het wachten op de terugreis ontmoet Niklas de mooie Afrikaans-Amerikaanse Leticia Johnson (NICOLE BEHARIE); een secretaresse die ervan droomt, zangeres te worden. Leticia trekt samen met Niklas de stad door en er ontluikt een prille liefde. Binnen luttele uren ontmoet Niklas zelfs Leticia’s vader, een dominee. Maar wat zowel Leticia als Niklas beiden niet weten, is dat Leticia bij de vestiging werkte die Niklas zojuist opgedoekt heeft. Als Niklas achter de waarheid komt, staat hij voor een dilemma. Hij besluit te zwijgen, maar de leugens stapelen zich al snel op. Totdat Leticia achter de waarheid komt. Is het de eerste of de laatste dag van hun relatie?

MY LAST DAY WITHOUT YOU is een meeslepend, romantisch verhaal dat kiest voor diepgang. Met subtiele humor durft de film wezenlijke vragen aan. Vragen als: welke gevolgen heeft een ‘leugen om bestwil’? Waardoor worden twee totaal verschillende persoonlijkheden tot elkaar aangetrokken of naar elkaar toe gedreven? En klopt dat gezegde ‘eerlijk duurt het langst’ eigenlijk wel? MY LAST DAY WITHOUT YOU richt de schijnwerpers op de pilaren van onze relaties, dankzij een romantisch, meeslepend verhaal.

De film is in Amerika enthousiast ontvangen door de pers en kreeg ook lovende kritieken bij de diverse vertoningen op filmfestivals, zoals Heartland en Brooklyn. Bij laatstgenoemd festival kreeg de film de prijs voor Beste Producer. MY LAST DAY WITHOUT YOU wordt in de Benelux uitgegeven op DVD door NEEMA.

Over NEEMA:
De missie van NEEMA is mensen in contact brengen met inspirerende content die hen dichter bij God kan brengen. Daarbij richt NEEMA zich met name op films. Afgelopen zomer presenteerde NEEMA de eerste editie van het gratis kwartaalmagazine ‘Kijk Op Film’, dat wordt verspreid op evenementen, via kerken en via christelijke winkels.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid