Spring naar bijdragen

Voorjaarstour Open Doors & Kees Kraayenoord


Aanbevolen berichten

Open Doors gaat op tournee met Kees Kraayenoord! Met de tour ‘LOUD!’ willen Open Doors en aanbiddingsleider Kees Kraayenoord hun stem laten horen voor christenen die niet vrij zijn hun geloof in Christus te belijden.

LOUD! gaat over het luid en duidelijk aanbidden van de Here Jezus. Niet direct iets wat je verwacht als je denkt aan Open Doors en vervolgde christenen, die vaak gedwongen zijn hun geloof geheim te houden. De naam van de tour is gebaseerd op de Bijbeltekst uit 1 Kronieken 16:8, waar staat: ‘Loof de HEER, roep luid Zijn naam, maak Zijn daden bekend onder de volken’.

“Er zijn christenen in onze wereld die dit Bijbelvers niet zonder gevaar voor eigen leven kunnen gehoorzamen. Sterker nog, als ze samenkomen is er vaak helemaal geen sprake van luid Gods naam aanroepen. Ze fluisteren hun liederen, zijn niet vrij om te aanbiddenâ€, zegt Kees Kraayenoord. “We kunnen aan hen denken, hen steunen en voor hen bidden, maar bovenal uit volle borst ons lied zingen. Want liefde is luid en als wij niet voluit aanbidden, doen wij vervolgde christenen te kort. We hebben net als zij een stem gekregen en wij mogen die in alle vrijheid laten horenâ€.

Voor meer informatie over de locaties en het bestellen van tickets: www.opendoors.nl/concert of www.concertbureau.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid