Spring naar bijdragen

App met belijdenissen


Aanbevolen berichten

Wat zegt de Nederlandse Geloofsbelijdenis in artikel 36 ook al weer over de overheid? Of zondag 10 van de Heidelbergse Catechismus over de voorzienigheid? Met de app â€Belijdenissen†van Uitgeverij De Banier en netwerk Refo500 is dat in een handomdraai op te zoeken.

Uitgeverij De Banier en Refo500 hebben de applicatie voor mobiele telefoons ontwikkeld in het kader van de herdenking 450 jaar Heidelbergse Catechismus.
De app biedt niet alleen de catechismus uit 1563 aan, maar ook alle andere bekende belijdenisformulieren: de Nederlandse Geloofsbelijdenis, de Dordtse Leerregels, het Kort Begrip, de Apostolische Geloofsbelijdenis en de belijdenissen van Nicea en Athanasius.

Op een intuïtieve manier kunnen gebruikers de vragen en antwoorden of de artikelen doorzoeken. Tekstverwijzingen zijn snel opvraagbaar. Wie antwoorden van de Heidelbergse Catechismus of van het Kort Begrip uit zijn hoofd wil leren, kan op een knop drukken om antwoorden te tonen of te verbergen.

De app wordt dinsdag 19 februari officieel gelanceerd. De app, geschikt voor iPhone-gebruikers, is dan te downloaden in de App Store van Apple. De eerste dagen is de app gratis. Vanaf 24 februari wordt de prijs 0,89 cent.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid