Spring naar bijdragen

Forum GKv stopt


Aanbevolen berichten

Het internetforum op de website van de Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt (GKV) gaat stoppen. Vrijgemaakt gereformeerden en andere geïnteresseerden komen elkaar steeds meer tegen op sociale media, aldus de toelichting bij het besluit. Dat past bij de mediastrategie van de kerk.

Directe reden voor opheffing van het webforum was een te dure update van de techniek, meldde de beheerder van het forum woensdag. Per 1 maart stopt de mogelijkheid om online te discussiëren op de website van de kerk.

Op het sociale mediakanaal LinkedIn is een besloten groep over de GKV aangemaakt en daar zijn nu bijna 800 mensen actief. De kerk wil meer op sociale media inzetten en daarom laat ze het forum beëindigen.

Sommige forumleden reageren op het forum begripvol, anderen betreuren de opheffing. Ene St. Ignatius schrijft: „Op zich goede beslissing, want het is inmiddels verworden tot een moddergooi gremium. Het was ooit inhoudelijk een heel mooi platform. Wat dat betreft heb ik goede herinneringen.†Sommigen willen de kerk ter verantwoording roepen over het besluit en anderen zoeken een internetforum dat niet is geïntegreerd in sociale media.

Het forum startte in 2003.

Bron: Refdag

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid