Spring naar bijdragen

The Passion in 2013 naar Den Haag


Aanbevolen berichten

passiongouda200(1).jpgHet paasspektakel The Passion krijgt ook in 2013 een vervolg, meldt de EO op haar website. Het muzikale evenement over de laatste uren van Jezus wordt dit jaar opgevoerd in Den Haag, het politieke hart van ons land.

Net als voorgaande jaren trekt er een processie met een groot verlicht kruis door de straten op weg naar het hoofdpodium. De organiserende partijen beloven 'grote namen' bij de cast, meer daarover wordt bekendgemaakt op een persconferentie eind februari.

The Passion is een samenwerking tussen de omroepen EO en RKK, het Nederlands Bijbelgenootschap, de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms Katholieke Kerk en de gemeente Den Haag en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. The Passion is te zien op Witte Donderdag 28 maart om 20.25 uur op Nederland 1.

Bron: EO/IKON

Bekijk hieronder de promo van de EO:

Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid