Spring naar bijdragen

Je bent een mooi mens


Aanbevolen berichten

Het nieuwste boek van ds. Jos Douma is geselecteerd voor de top 25 spirituele titels, die centraal staan tijdens de Maand van de Spiritualiteit - 12 t/m 26 januari 2013.

Je bent een mooi mens is geschreven naar aanleiding van de vrucht van de Geest uit Galaten 5:22-23. Ieder hoofdstuk behandelt één van de negen karaktereigenschappen die samen de vrucht van de Geest vormen.

Het grote, mooi gebonden boek in vierkant formaat staat vol prachtige full colour foto’s die speciaal voor dit boek gemaakt zijn. Waardevol voor mannen en vrouwen die ernaar verlangen meer op Jezus te lijken. Je bent een mooi mens kan ook goed als bijbelstudiemateriaal gebruikt worden. Over de auteur Jos Douma is voorganger van de gereformeerd-vrijgemaakte Fonteinkerk in Haarlem en auteur van boeken op het gebied van bijbellezen en geloofsbeleving en kerk-zijn vandaag. Jos is als docent spiritualiteit en homiletiek(preekkunde) verbonden aan de ETF in Leuven, stond aan de wieg van de preekbeweging  Passie voor Preken en is een actieve blogger en twitteraar. www.josdouma.nl

 

Zaterdagmiddag 12 januari spreekt Jos Douma in Hilversum

Op de eerste dag van de Maand van de Spiritualiteit (zaterdag 12 januari) is Jos Douma hoofspreker tijdens de Dag van de Christelijke Spiritualiteit in Hilversum. Hij zal ingaan op vragen als: Wat is stilte? Hoe kun je God ontmoeten in de stilte? Wat gebeurt er met mij in de stilte?

U bent van harte welkom. Meer informatie vindt u op www.christelijkspiritueelcentrum.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid