Spring naar bijdragen

Hardflip op DVD


Aanbevolen berichten

Eind november komt de film HARDFLIP uit op dvd. De jonge skater Caleb heeft maar één droom: professioneel skater worden. Nadat hij een stapel oude liefdesbrieven vindt gaat hij op zoek naar zijn vader. Een zoektocht die zijn leven totaal op zijn kop zet. HARDFLIP laat zien wat er gebeurt wanneer je over je boosheid en pijn heen stapt en bereid bent te vergeven die jou het meest hebben gekwetst. Een meeslepende film over ambitie, gebrokenheid, hoop en vergeving. Vanaf 30 november verkrijgbaar in de christelijke boekhandel en diverse webshops.

Wat gebeurt er wanneer je leven een hardflip maakt? Tiener Caleb Jones doet niets liever dan skaten. Zonder vader en met een moeder die twee baantjes heeft om rond te komen, heeft hij niets anders in het leven dan zijn doel om professioneel gesponsorde skater te worden. Dan wordt zijn moeder ziek. Caleb wordt gedwongen om te gaan met haar ziekte en zijn eigen onverantwoordelijkheid. Na het vinden van een paar liefdesbrieven gaat hij op zoek naar zijn vader. Boos en gekwetst neemt hij schoorvoetend contact op met zijn vader, Jack. Zijn enige vriend, een dakloze straatevangelist, spreekt over waarheid door Gods woord en leidt Caleb door deze moeilijk periode. Een verhaal over woede en pijn, die omgezet wordt in bereidheid te vergeven zoals God ons vergeeft.

Caleb Jones wordt gespeeld door Randy Wayne die in 2002 op het scherm verscheen in de Britse reality show Shipwrecked. Sindsdien heeft hij diverse gastrollen gespeeld in o.a. The Closer, NCIS en Numb3rs. John Schneider speelt de rol van Jack Sanders, de vader van Caleb. Schneider is bekend geworden met zijn rol als Bo Duke in de serie The Dukes of Hazzard en als Jonathan Kent in de Superman TV serie Smallville. Verder heeft hij diverse rollen gespeeld in o.a. JAG, CSI en Dr. Quinn.

HARDFLIP wordt in Nederland uitgebracht op dvd door de christelijke filmdistributeur NEEMA. NEEMA heeft als doel mensen in aanraking te brengen met inspirerende content. De films van NEEMA hebben allemaal één ding gemeenschappelijk, ze bevatten een inspirerende boodschap. Zo ook HARDFLIP, een aangrijpende film voor iedereen die houdt van een film met inhoud.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid