Spring naar bijdragen

Soul Survivor Mini-Festival


Aanbevolen berichten

De christelijke jongerenbeweging Soul Survivor organiseert dit jaar voor de 9e keer het Mini-Festival. Het weekend-festival vindt plaats van 7-9 december op conferentiepark de Betteld te Zelhem. Het festivalprogramma richt zich op jongeren vanaf 18 jaar die een stapje dieper willen gaan en andere lui met dezelfde passie willen ontmoeten.

'Spirit and Truth’
Aanbidding is meer dan alleen muziek het is een levensstijl. Tijdens dit weekend staat Soul Survivor stil bij hoe we ons leven leiden. Geloof je dat God een plan heeft met deze wereld, geloof je dat Hij er voor kiest jou te gebruiken en wil je op zoek gaan naar wat jouw rol in zijn (verlossings)plan kan zijn? Zou jij dit niet alleen willen ontdekken, maar ook de durf hebben om deze na te jagen? Dan heb je Gods leiding nodig via de Heilige Geest, maar ook de echtheid.

‘Worship in Spirit and Truth’ (vertaling: aanbidden in geest en waarheid) laat zien dat beide dingen hand in hand gaan. Vanaf 18 jaar maak je richtinggevende keuzes voor je leven over je opleiding, carrière, partner en zelfs het land waar je wilt wonen. Baseer jij deze keuzes op datgenen wat God in je hebt gelegd?

Lambert Dekkers (leidersteam Soul Survivor): “Jezus wil ons ontmoeten en Zijn dromen voor ons leven laten zien. Niets is mooier dan jonge mensen keuzes te zien maken vanuit een sterke basis en met overtuigingâ€.

Programma: Teaching, Worship, Ministry
Op Soul Survivor events blijf je nooit een toeschouwer, maar wordt je deelnemer. Dit gebeurt tijdens Worship en Ministry (bidden voor en met elkaar). Naast de hoofddiensten zijn er diverse seminars, workshops en kun je relaxen in de Lounge.
We geven o.a. een bijzondere seminarserie over het onderwerp ‘van droom naar werkelijkheid’.
Het Mini-Festival staat garant voor inspirerende sprekers, aanbidding, ministry, relaxen, diepgang, seminars en fun!

Soul Survivor
Soul Survivor is een christelijke jongeren beweging die er voor leeft om meer van God in Nederland te zien. Het motto van de beweging is: ‘Samen Jezus ontmoeten’. Dit doen zij door het organiseren van evenementen, zendingsreizen, het bouwen van netwerken en uitgeven van o.a. CD’s en boeken.

Mini-Festival, 7-9 december’12, Kaart hele festival (inclusief 2 overnachtingen): €90,- Dagkaart: €20,-, Voor meer details en opgave, kijk op www.soulsurvivor.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid