Spring naar bijdragen

City Impact Emmen


Aanbevolen berichten

Heb jij het verlangen om de mensen om je heen te laten zien wie God is? Het verlangen om een IMPACT te hebben op jouw leefomgeving? Dan is dit je kans! Zaterdag 15 december organiseert Go and Tell, in samenwerking met diverse kerken uit de regio, de City Impact in Emmen. Een City impact is een één-daags grootschalig evangelisatie-evenement dat georganiseerd wordt voor christenen vanuit heel Nederland.

We starten in de ochtend om 10:00 uur met toerusting en gebed. Je krijgt tips over hoe je gesprekken op straat aan kunt knopen, hoe je het evangelie met anderen kunt delen en welke materialen je in kunt zetten. Vervolgens gaan we de stad in. Hier zullen we de mensen uit Emmen in contact brengen met het evangelie. Ook nodigen we ze uit voor een onvergetelijk avondprogramma.

Tijdens het avondprogramma (aanvang 20:00 uur) zal de band Worship@God spelen en zal David de Vos spreken. De evangelieboodschap wordt op een laagdrempelige en innemende manier gebracht. Een goede gelegenheid om familie, vrienden en kennissen voor uit te nodigen!

Registreer vandaag nog voor deze City Impact. We vragen je tijdig te registreren, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het aantal deelnemers. Deelname is gratis. Tijdens de dag zal er (tegen betaling) catering aanwezig zijn. Registreren kan op www.cityimpact.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid