Spring naar bijdragen

Hart van God-weekenden


Aanbevolen berichten

Tijdens het Celebrate festival van de Katholieke Charismatische Vernieuwing spraken James Jordan (New Zealand) en Father Pat Collins (Ierland) over God de Vader en Zijn liefde voor elke mens. Vele mensen werden intens geraakt door deze aloude boodschap, welke op een vernieuwende manier werd gebracht. Om meer mensen in de gelegenheid te stellen de liefde van de Vader te ontdekken en te beleven organiseert Poustinia in het weekend van 26 t/m 28 oktober een ‘Hart van God’-weekend. Dit weekend staat onder leiding van pastor Gert Overmeer en een team.

Het verlangen van Stichting Poustinia is dat (jonge) mensen de boodschap van het liefhebbende Vaderhart van God ontvangen en deze boodschap ook leren leven. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen deze boodschap te ontvangen, besloot Poustinia om kort achter elkaar twee weekenden met dit thema te organiseren. Voor dit tweede weekend kunt u zich nog opgeven! Hoewel Poustinia zich specifiek op jongeren richt, realiseert het team zich dat ook de niet zo piep-jonge mens deze boodschap graag horen wil. Voor de ‘Hart van God’-weekenden hanteert pastor Overmeer dan ook geen strikte leeftijdgrens.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid