Spring naar bijdragen

The Young Messiah


Aanbevolen berichten

In 1741 schrijft Georg Friedrich Händel een oratorium dat "Messiah" heet. De Messiah is één van de populairste werken in de klassieke muziek en is een absoluut meesterwerk.

In 1979 kwam de Engelse componist-arrangeur Tom Parker met een moderne bewerking; koor en orkest werden daartoe aangevuld met moderne solisten en een ritmesectie. “The Young Messiahâ€, uitgevoerd door The New London Chorale en Madeline Bell, Vicky Brown, George Chandler en Steve Jerome als solisten werd een wereldwijd succes. Ook in 2012, meer dan 30 jaar later, is het project nog steeds ongekend popular.

In het najaar van 2012 kunt u The Young Messiah opnieuw live beleven, deze keer uitgevoerd door solisten, band en projectkoren van The Choir Company. Na bijzondere samenwerking met gospelartiesten als Don Moen, Ron Kenoly, Graham Kendrick, The Convocation Big Band en medewerking aan o.a. de “Hour of Power†kersttournee en EO’s Nederland Zingt hebben de zangers en zangeressen van The Choir Company zich vol toewijding en enthousiasme op dit geweldige project gestort. Uniek is dat er voor elke concertplaats een projectkoor klaar staat- zangers en zangeressen uit alle delen van het land die op hoog nivo de bekende liederen als “Every Valleyâ€, “Unto Us A Child is Bornâ€, “I know that My Redeemer Liveth†en het majestueuze “Hallelujah†zullen laten klinken.

The Young Messiah vertelt op aansprekende wijze over het leven van Jezus Christus, de Messias: Zijn verschijning op aarde, Zijn lijden, sterven en opstanding. We nodigen u van harte uit voor een bijzonder avondje uit want The Young Messiah is daadwerkelijk een “Feest van herkenningâ€.

Kaarten kosten 12,50 excl. 2 euro reserveringskosten
Kaarten verkrijgbaar bij www.events4christ.nl of telefonisch: 0297-237171

Kijk in de Credible Kalender voor de voorstellingsdata

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid