Spring naar bijdragen

Hillsong conferentie


Aanbevolen berichten

Hillsong komt naar Nederland! Een unieke gelegenheid om geinspireerd te worden door de bekende Hillsong pastors uit Australie en Engeland en samen te aanbidden met het Hillsong team.

Jaarlijks reizen honderden Nederlanders naar Londen voor de Hillsong Conference. Dit jaar vindt de conferentie niet in Londen plaats, maar in Nederland en Zweden. Dit betekent dat het veel eenvoudiger wordt om er bij te zijn!

Tijdens de conferentie wordt je verfrist en geinspireerd in jouw rol in je gemeente en krijg je praktische handvatten en lessen die je eenvoudig mee kunt nemen naar je eigen kerk.

Met medewerking van sprekers Brian & Bobbie Houston, Christine Caine, Joel Houston, Reuben Morgan en Gary Clarke. Tijdens de conferentie zullen de liederen van het nieuwste Hillsong album "Cornerstone" gespeeld worden.

De conferentie duurt drie dagen (van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 5 oktober) en vindt plaats in de Uithof in Den Haag.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid