Spring naar bijdragen

Trainingsdagen voor iedereen die iets te zeggen heeft


Aanbevolen berichten

Op zaterdag 13 oktober vindt in Nieuwegein de eerste trainingsdag van Geloofwaardig Spreken plaats. Zowel sprekers als ieder ander die wel eens een groep toespreekt is welkom: van Alphamedewerker tot oudste en van jeugd- of zangleider tot spreker.

Geloofwaardig Spreken heeft als missie om mensen te trainen om het goede nieuws goed over te brengen. Het geloof is het waard dat er mooi over gesproken wordt volgens de initiatiefnemers.

Tijdens de trainingsdag wordt volop aandacht besteed aan de vorm en de inhoud van de boodschap. De website belooft dat de deelnemer zich na de trainingsdag aan de hand van een checklist beter kan voorbereiden, nieuwe inspiratie en motivatie opdoet om zijn publiek te boeien en feedback ontvangt op zijn eigen manier van presenteren. Kosten van de trainingsdag (incl. lunch) zijn slechts 45 euro.

Geloofwaardig Spreken is een gezamenlijk initiatief van Gor Khatchikyan en Paulien Vervoorn. Meer info of opgeven? Zie www.geloofwaardigspreken.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid