Spring naar bijdragen

Geestelijke reis via smartphone


Aanbevolen berichten

labyrint200.jpgDe nieuwe Labyrint Kit biedt jongeren een geestelijke reis via hun smartphone. In een parcours maken jongeren kennis met thema's over God en de Bijbel, zoals ruis, loslaten en pijn. Het Labyrint is een samenwerkingsproject van Youth for Christ (YfC) en het Nederlands Bijbelgenootschap.

Jongeren volgen aan de hand van audio- en videofragmenten een route langs diverse symbolen. De fragmenten kunnen ze downloaden via hun smartphone. In een uur tijd worden jongeren stilgezet bij hun geloof, God en de Bijbel. Deze route staat symbool voor een geestelijke reis. Met de bij te bestellen Labyrint Kit is het Labyrint ook op te zetten in de buurt of kerk.

De Labyrint Kit helpt jeugdleiders om variatie te creëren in de clubavonden. Het Labyrint is een eeuwenoud concept. Door de nieuwe opzet ondersteunt het jongeren anno 2012 in hun geloofsreis. Het Labyrint is geschikt als start of afsluiting van het catecheseseizoen en als missionair project. De Labyrint Kit bevat diverse gadgets om direct aan de slag te gaan. Het pakket bevat een handleiding voor het opzetten van je eigen Labyrint en een USB-stick met de audio & video fragmenten.

De online versie (www.labyrintweb.nl) kan gratis worden doorlopen en geeft een goede impressie. De Labyrint Kit kost € 39,95 en is te bestellen via de website van YFC Nederland.

Bron: Nederlands Bijbelgenootschap/Alpha Online
Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid