Spring naar bijdragen

Global Leadership Summit


Aanbevolen berichten

Het belooft een inspirerende conferentie te worden, met sprekers als Bill Hybels (grondlegger Willow Creek), Condoleeza Rice (voormalig minister VS), Patrick Lencioni (bestsellerauteur) en William L. Ury (mediator). Hybels, die traditiegetrouw de Summit opent en afsluit, weet zijn toehoorders altijd weer te boeien met uitdagende, inspirerende en doorleefde prediking die bovenal ook direct praktisch toepasbaar is in de eigen situatie. Patrick Lencioni geeft alvast een schot voor de boeg met de prikkelende woorden: ‘Verreweg de meeste organisaties beschikken tegenwoordig over meer dan voldoende intelligentie, ervaring en kennis om te slagen in hun opzet. Het ontbreekt hen echter aan een gezonde bedrijfscultuur.’

De delegatie die vanuit Willow Creek Nederland deelneemt aan de Summit in Chicago zal niet alleen het boeiende programma bijwonen. Ter plekke worden ook de toespraken geselecteerd die het meest relevant zijn voor de Nederlandse situatie, en die straks op video te zien zijn in Ede en Drachten. Naast deze selectie zal er ook een Nederlandse bijdrage (live) zijn waaraan Ron van der Spoel (o.a. predikant) en Paul Donders en Jaap Ketelaar (beiden werkzaam voor Xpand) een bijdrage leveren. Vanuit hun ervaring als spreker, coach en adviseur zullen zij ons toespreken en belangrijke leiderschapsprincipes met ons delen.

Overigens krijgen de deelnemers niet alleen inspirerende verhalen en inzichten aangereikt, ze worden ook zelf aan het werk gezet om het onderwijs van de GLS voor de eigen gemeente en organisatie te bespreken. Bij elke toespraak wordt een aantal discussiepunten en verwerkingsvragen aangeboden, die uitnodigen tot verder napraten en –denken. Daar wordt ter plekke alvast een begin mee gemaakt, zodat goede bedoelingen direct omgezet worden in concrete stappen. De Summit is bedoeld voor leiders in de breedste zin van het woord: kerkleiders, tiener-, jeugd- en kinderwerkers, leiders van organisaties en bedrijven, studenten, etc.

Voor meer informatie over de Global Leadership Summit en opgave zie onze website www.glswillowcreek.nl Tot 1 oktober geldt de vroegboekkorting. Voor studenten geldt een speciaal studententarief.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid