Spring naar bijdragen

Leeland en insalvation


Aanbevolen berichten

In de afgelopen jaren onderging de band de nodige wijzigingen in de bezetting, maar bandleider Leeland Mooring is de constante factor gebleven. Verder bestaat de band uit broer Jack Mooring (keyboardspeler), zus Shelly Mooring (bassist), Casey Moore (gitarist) en Mike Smith (drummer).

De productie van het nieuwe album ‘The great awakening’ is door Paul Moak gedaan, die eerder werkte met onder andere Matt Maher en Third day. Tijdens het hele proces is getracht zo dicht mogelijk bij het live-geluid van Leeland te blijven door zo min mogelijk aan het ‘ruwe’ materiaal te sleutelen. Het nieuwe album zal veelvuldig aan bod komen tijdens het concert van Leeland in Veendam.

Leeland zal op meerdere plekken in Nederland optreden maar omdat Stichting Afterbeat de band naar Nederland wist te halen heeft Afterbeat het alleen recht in het noorden.

Tickets via: www.events4christ.nl

Locatie: Hotel Parkzicht, Museumplein 3, 9641 AD Veendam.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid