Spring naar bijdragen

Ernie Haase nieuw CD en tour


Aanbevolen berichten

Ernie Haase & Signature Sound brengen langverwachte nieuwe CD & tour naar Nederland

Het is een tour waar maar liefst drie jaar aan gewerkt is met volledig nieuw materiaal. De ‘Here We Are Again’ tour van Ernie Haase & Signature Sound belooft de grootste tour uit de geschiedenis van het gospelkwartet te worden, en Nederland mag het meebeleven! Op 2 en 3 juni zal het gezelschap ons land bezoeken met een volledig nieuw programma, dat inhaakt op de dan verschenen, eveneens gloednieuwe, CD ‘Here We Are Again’.

Nederland en Ernie Haase & Signature Sound hebben een warme onderlinge band opgebouwd de afgelopen jaren. Met zeer enthousiast ontvangen concerten bleek dat het handelsmerk van de groep aanslaat in ons land. En dat handelsmerk is uniek. Ernie Haase & Signature Sound brengen de warmte en nostalgie van gospelkwartetten in een fris, eigentijds jasje. Het levert de groep fans op van vrijwel alle leeftijden!

De afgelopen keren dat Ernie Haase & Signature Sound Nederland bezochten, werden stuk voor stuk bijzondere avonden. “Toch voelen we dat de beste jaren van de groep voor ons liggen†stelt Ernie Haase. “En we hopen dat iedereen die de komende optredens bezoekt, ze zal ervaren als de beste die ze tot nu toe meegemaakt hebben!â€

Er valt hoe dan ook genoeg te beleven tijdens de komende concerten. Met het nieuwste lid van Signature Sound, Ian Owens, staat haar meerstemmige gospelsongs als een huis en de gezellige humor die de groep als handelsmerk heeft, is het resultaat van een diepe kameraadschap. Het publiek zingt dan ook als vanzelf mee, waardoor deze concerten als vanzelf een belevenis worden.

Kaarten voor de concerten van Ernie Haase & Signature Sound op 2 en 3 juni zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.

2 juni 2012 - 20.00 uur
Levend Evangelie Gemeente
Kruisweg 55
Aalsmeerderburg

3 juni 2012 - 19.00 uur
Waardevol Leven Gemeente
Badweg 20
Loppersum

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid