Spring naar bijdragen

Presentatieconcert Hier Doorheen volgeboekt


Aanbevolen berichten

Hier Doorheen, het debuutalbum van Jedi Noordegraaf, is vanaf dinsdag verkrijgbaar bij de christelijke boekhandels en op www.hierdoorheen.nl. Sinds hij op 1 april vier gratis liedjes uitbracht, is de aandacht enorm toegenomen. Het presentatieconcert van de cd op 19 mei is zelfs al helemaal volgeboekt.

Vanwege de grote belangstelling voor het presentatieconcert op 19 mei in Ede, is besloten een reeks huiskamerconcerten te organiseren. De intimiteit van een huiskamer past volgens Jedi ook goed bij het karakter van de plaat.

Flevo
Jedi is verrast door alle aandacht. Het nummer Tot Je Me Ziet wordt onder meer gedraaid op Xnoizz Radio en GrootNieuws Radio. Ook heeft fotograaf Eljee met Jedi een videoclip opgenomen als onderdeel van zijn project De Zalker Sessions. Deze zomer staat Hier Doorheen op het Xnoizz Flevo Festival.

Dialoog met God
Hier Doorheen bevat twaalf Nederlandstalige aanbiddingsliederen. De titel is een oproep om het lijden te omarmen en het niet uit de weg te gaan. “Dat is ook de kern van het verhaal van Jezusâ€, legt Jedi uit. “Juist door er dwars doorheen te gaan, groeit je relatie met God. Dit album is een roep om ondanks de vragen de dialoog met God aan te gaan. Net als in een goed huwelijk deel je de mooie dingen, maar draag je elkaar ook in de moeilijke tijden. Zo wil God met ons leven.â€

New Folk
Hier Doorheen valt op door de stijl. ‘New folk’, zoals Jedi het noemt. Hij is liefhebber van folkmuziek en dat is in de arrangementen en muziekinstrumenten terug te horen. Voor de opnames van Hier Doorheen werden voornamelijk akoestische instrumenten gebruikt als ukelele, mandoline, contrabas en koperblazers. 

Volg Hier Doorheen op www.facebook.com/hierdoorheen of www.twitter.com/hierdoorheen om op de hoogte te blijven van nieuws, tourdata en -locaties.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid