Spring naar bijdragen

YouCat is bestseller


Aanbevolen berichten

youcat.jpgWereldwijd zijn er van de jongerencatechismus Youcat meer dan 1, 7 miljoen exemplaren verkocht. Youcat is in Amerika, Duitsland en Spanje bovendien al maanden het best verkopende katholieke boek. Dat zegt de Amerikaanse jezuïet Joseph Fessio, uitgever van de bekende Amerikaanse uitgeverij en drukkerij Ignatius Press.

De jongerencatechismus, die met Palmzondag 2011 verscheen, maakt jongeren vertrouwd met de inhoud van het geloof van de Rooms-Katholieke Kerk. Het boek is vlot geschreven, in vraag- en antwoordformule. De Nederlandse vertaling is uitgegeven door uitgeverij Lannoo.

Volgens de jezuïet worden van het boek in de Verenigde Staten, ook een jaar na zijn publicatie, maandelijks nog steeds meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Volgens Fessio vindt deze publicatie bovendien vlot zijn weg naar de catechese en het onderwijs. "Deze jongerencatechismus kan een belangrijke bijdrage leveren tot de nieuwe evangelisatie."

Bron: Kerknet.be
Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid