Spring naar bijdragen

Dag van Hoop 2012


Aanbevolen berichten

Op 23 juni 2012 zal opnieuw een Dag van Hoop plaatsvinden. Dit jaar is het thema 'Nieuw leven... maar hoe?' De Dag van Hoop biedt een doorlopend en afwisselend programma, met verschillende sprekers en artiesten. 

Thema: 'Nieuw leven... maar hoe?'
Het thema van de Dag van Hoop 2012 is: 'Nieuw leven.... maar hoe?' De Hoop gelooft dat verandering en een nieuw leven mogelijk is, voor iedereen. Verandering is niet alleen zichtbaar in het grote, maar ook in het kleine. Hoofdspreekster tijdens de Dag van Hoop is Gayle Claxton. Zij zal spreken naar aanleiding van het eerdergenoemde thema. In 1997 heeft Gayle samen met Suzette Hatting Voice in the City opgericht. Voice in the City is een interkerkelijke, internationale zendingsorganisatie met kantoren in Frankfurt, Duitsland en Birmingham, Engeland.

15535_DagvanHoop2010.jpg 

Programma
Het Choir of Hope zal tijdens het hoofdprogramma de samenzang begeleiden. Gayle Claxton zal op twee tijdstippen spreken en ook zullen enkele (ex)cliënten vertellen over wat God in hun leven doet. Natuurlijk is er voor de kinderen weer een apart kinderprogramma, met medewerking van Lee Ann Vermeulen, en een kinderplein met onder andere luchtkussens en een kinderboerderij.

Verder kunt u deelnemen aan verschillende seminars, is er een informatie- en versmarkt en kunt u Dorp De Hoop bekijken tijdens de bezichtiging. Stoere jongens en meiden (en hun ouders) kunnen een rondje meerijden in een echt legervoertuig!

Stel uw eigen programma samen!
Het dagprogramma van de Dag van Hoop duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, maar u kunt uw eigen programma samenstellen. Gayle Claxton spreekt zowel 's ochtends en 's middags en ook het kinderprogramma onder leiding van Lee Ann Vermeulen vindt 's ochtends en 's middags plaats. De seminars vinden de hele dag door plaats. U kunt hier het tijdschema bekijken en uw persoonlijke programma bepalen.

Locatie en aanmelden
De Dag van Hoop vindt plaats op Dorp De Hoop, Provincialeweg 70, 3329 KP te Dordrecht, en is gratis te bezoeken. Wij vragen u wel om uzelf en eventuele gezins- of familieleden hier aan te melden. Op vertoon van uw reservering ontvangt u een gratis lunch! 
           
Run for Hope
De succesvolle sponsorloop van vorig jaar krijgt een vervolg tijdens de Dag van Hoop 2012. Op zaterdag 23 juni proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het Inloophuis van De Hoop. Wilt u meedoen? Meld u aan via info@vriendenvandehoop.nl of bel naar 078-6 111 355. U kunt hier als deelnemer een eigen sponsorpagina maken of een van de deelnemers sponsoren. Uw bijdrage is meer dan welkom!

Worshipnight met Gerald Troost en Arjan Baan
Als afsluiting van de Dag van Hoop houden we van 20.00 uur tot 21.30 uur op Dorp De Hoop een worshipnight. Samen met gospelzanger Gerald Troost en zijn band zingen we liederen tot Gods eer. Tijdens de worshipnight zal evangelist Arjan Baan spreken over thema's als wedergeboorte, groeien in geloof en heiliging en reiniging. U kunt deze avond gratis bezoeken! In verband met een gelimiteerd aantal plaatsen is het van belang dat u zich hier aanmeldt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid