Spring naar bijdragen

EO magazine op Ipad


Aanbevolen berichten

Het EO Magazine is vernieuwd en nu ook beschikbaar voor de iPad. De paaseditie van het gratis digitale magazine van de EO is de eerste editie die ook als applicatie beschikbaar is. Op twaalf pagina's geeft de EO met filmpjes, polls en andere interactieve toepassingen extra informatie over programma's en evenementen. Ook kunnen de lezers het gesprek met elkaar zoeken. Het magazine verschijnt vijf keer per jaar. Bij het verschijnen van elke nieuwe editie ontvangt de gebruiker van de iPad-app een pushbericht met een notificatie. Het EO Magazine is ook te lezen via www.eomagazine.nl.

Met het EO Magazine geeft de EO op een interactieve manier aandacht aan actuele onderwerpen, variërend van de start van nieuwe programma’s tot christelijke thema’s en feestdagen. Elke editie leidt een van de EO-presentatoren de lezers virtueel door het magazine. In de verschenen paaseditie heet presentatrice Mirjam Bouwman de lezer welkom. Verder in deze laatste uitgave onder andere: interviews met de hoofdrolspelers van The Passion, Vijfde Dag-top drie van Andries Knevel en Tijs van der Brink en een kijkje achter de schermen bij JONG.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid