Spring naar bijdragen

Landelijke dag van evangelisatie


Aanbevolen berichten

Derde editie van de ‘Landelijke dag voor Evangelisatie’, georganiseerd door Stichting Go and Tell uit Zeewolde. Dit jaar luidt het thema: ‘Evangelisatie door verkondiging, dienstbaarheid en wonderen’. Tijdens deze dag wil Go and Tell christenen uitdagen en inspireren om actief te zijn in het delen van hun geloof.

De sprekers van deze dag (Wim Kok, Kees Goedhart en David de Vos) zullen vertellen over de wijze waarop zij gehoor geven aan de grote opdracht die ze hebben gekregen om andere mensen over Jezus te vertellen. “We verwachten dat het een inspirerende dag zal zijn voor iedereen die het verlangen heeft om het geloof te delen in zijn of haar omgeving,†aldus David de Vos, oprichter van Go and Tell. “Veel mensen zijn al actief op het gebied van evangelisatie en er is ook een grote groep mensen die graag actiever wil zijn, maar niet goed weet hoe. Er zijn tal van manieren om je geloof uit te dragen. De Landelijke dag voor Evangelisatie is een goed platform voor christenen om bij elkaar te komen en elkaar aan te moedigen aan de slag te gaan op de manier die bij je past.â€

Tijdens de dag zal er de mogelijkheid zijn om kennis te maken met verschillende evangelisatieorganisaties. Er worden seminars gegeven over verschillenden wijzen van evangelisatie. D.m.v. stands worden er evangelisatieprogramma’s, materialen en middelen aan de bezoeker toegereikt. Voor zowel kerken als de individu is een bezoek aan deze dag de absolute moeite waard.

Het programma zal zaterdag 23 juni van 10:00-18:00 uur plaatsvinden in scholencomplex de Levant aan de Horsterweg 192 te Zeewolde. Deelnemers worden verzocht zich tijdig te registreren via de website van Go and Tell (€5,-p.p.). Voor informatie en/of registratie: www.goandtell.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid