Spring naar bijdragen

Freeland-festival met The Red17 en Good Weather Forecast


Aanbevolen berichten

The Red17, Good Weather Forecast en dj Tony Foxx zijn de trekkers van het 3e Freeland-festival. Het christelijke festival in de kop van Noord-Holland trekt enkele honderden bezoekers en is dit jaar op zaterdag 21 april in Enkhuizen.

Om christelijke jongeren in de regio Alkmaar-Den Helder-Enkhuizen met elkaar in contact te brengen, is in 2010 het eerste festival gehouden. Dit jaar komt uit Duitsland Good Weather Forecast, onder andere bekend van optredens op het Xnoizz Flevo-festival. Samen met dj Tony Foxx en The Red17, momenteel SeriousTalent op 3FM, moeten ze gaan zorgen voor een spetterend muziekfeest.

Move Yourself!
Het thema is Move Yourself! en diverse sprekers en topsporters van stichting Geloofshelden zullen ingaan op vragen als: Ben jij blij met je lichaam en jezelf? Hoe denk je dat God jou ziet en wat betekent goed zorgen voor jezelf? En verder komen jongerensprekers Karim Landoulsi en Geert Balder, en zijn er allerlei sportieve clinics en workshops - ook voor jongeren die niet zo van sporten houden.

Week van de Glimlach
De organisatie is in handen van een interkerkelijk platform voor christelijke jeugdwerkers uit de kop van Noord-Holland. Freeland verzorgt trainingen voor jeugdwerkers, maar zet jongeren ook aan tot actie om een verschil te maken in de samenleving. Zo zal de week ná het festival de ‘Week van de Glimlach’ plaatsvinden. Op diverse manieren zetten bezoekers van het festival zich in voor ludieke acties en kleinschalige sociale projecten om mensen een glimlach te bezorgen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid