Spring naar bijdragen

Judas vertolkt door Charly Luske in Passion


Aanbevolen berichten

Charly Luske is de volgende die aansluit in het rijtje van BN'ers die een muzikale bijdrage leveren aan The Passion. Naast Danny de Munk (Jezus), Berget Lewis (Maria) en Frans Bauer (Petrus) vertolkt Charly de rol van verrader Judas. Charly wil de menselijke kant van Judas laten zien: “Judas was niet alleen maar de bad guy. Hij was een mens die worstelde met gevoelens en verkeerde beslissingen heeft genomen." The Passion vertelt het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Dit gebeurt aan de hand van hedendaagse Nederlandstalige popnummers. The Passion vindt plaats op Witte Donderdag 5 april op het Willemsplein in Rotterdam en wordt door de EO en RKK om 20.25 uur live uitgezonden op Nederland 1 en internet.

Veelzijdig
Luske is naast zanger ook acteur en presentator en heeft onlangs meegedaan aan het populaire RTL 4-programma The Voice of Holland. Luske grapt dat hij voor de rol van Judas is gevraagd omdat hij ‘een boevige kop heeft’. “Voor deze voorstelling zijn acteurs en zangers gezocht uit een onverwachte hoek. Vandaar dus Danny de Munk als Jezus en ik als Judas.â€

Overige artiesten
Ook heeft presentator en royaltyverslaggever Peter van der Vorst een bijrol in The Passion. De backing vocals worden tijdens het evenement verzorgd door Adlicious, de hitsensatie van X-factor 2011. Welke bekende Nederlandse acteurs en artiesten de overige rollen in The Passion vervullen, wordt de komende weken bekendgemaakt.

Social media
In de aanloop naar het evenement is The Passion online te volgen via thepassionrotterdam.nl, Facebook (facebook.com/thepassionrotterdam), Hyves (thepassion.hyves.nl) en Twitter (@thepassionrdam).

Samenwerking
The Passion is een samenwerking tussen de omroepen EO en RKK, het Nederlands Bijbelgenootschap, de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms Katholieke Kerk en de gemeente Rotterdam en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. De samenwerkende organisaties zien in dit evenement een prachtige kans om aandacht te besteden aan het Paasverhaal.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Misschien werkt dat juist wel. Petrus is in de Bijbel immers ook de enthousiasteling, die soms juist daardoor op z'n plaat gaat. Maar ik ben benieuwd wat hij er van weet te maken.

De rest van de namen ken ik eigenlijk niet (behalve De Munk). Is dat erg?

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid