Spring naar bijdragen

XNoizz Flevo Festival verandert opzet


Aanbevolen berichten

 

Vanaf nu kun je je tickets bestellen voor het Xnoizz Flevo Festival 2012!

Wat kun je dit jaar verwachten:

Van 16 t/m 19 augustus 2012 vindt de 35e editie van het Xnoizz Flevo Festival plaats.

Dit jaar organiseren we wederom een fantastisch festival gebaseerd op een nieuw concept; “vertrouwd én verrassend anders†met een verlaagde ticketprijs!

Vernieuwd concept

Een nieuw onderdeel dit jaar is co-creation: Het Xnoizz Flevo Festival stelt vanaf dit seizoen ontmoeting, door onder andere ‘co-creation’, centraal. Co-creation betekent dat het festival pas af is, als jij als bezoeker letterlijk hebt meegebouwd. Vanaf de start van het festival, donderdag 16-augustus 2012 08:00, kun je samen een theater-, stand up comedy- of muziekact instuderen, welke gedurende het festival wordt opgevoerd. Ook kun je bijvoorbeeld meebouwen aan de laatste decorstukken voor het hoofdpodium of andere programmaplekken. Een ander nieuw onderdeel vormt de ‘Generator stage’. Dit is een open podium, door jou zelf te gebruiken, zodat jouw creatieve en muzikale talent door iedereen gehoord en gezien kan worden.

Bijzondere festivaldag

We sluiten het weekend af met een mooie festivaldag. De indeling van de zondag is dit jaar vernieuwd en blijft toch heel vertrouwd. Anders dan andere jaren kan je de hele zondag geinspireerd raken, in de ochtend door middel van diverse inhoudelijke programma’s, sprekers en te gekke bands. Vanaf 15:00 is het festivalterein open voor iedereen. Om door middel van een “finale†het festival vanaf mainstage gezamenlijk af te sluiten.

Toegangsprijs verlaagd

Tot slot is de toegangsprijs dit jaar verlaagd. De all-in ticketprijs vanaf 12 jaar en ouder bedraagt: €99,- .

Bands en Sprekers: Volgende week woensdag maken we de eerste namen bekend van de fantastische line-up die we in de planning hebben staan. In de weken die volgen zullen we steeds meer bekend maken over de inhoud van het festival. Houd de website dus in de gaten!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid