Spring naar bijdragen

GG miniserie bevrijdingspastoraat


Aanbevolen berichten

Voel je weerstand bij het bidden? Zit je vast aan pornografie? Ben je vroeger als kind misbruikt? Heb je ooit een reikicursus gevolgd? Was je opa een vrijmetselaar? Dan is het hoog tijd om een bevrijdingscursus te volgen, al dan niet in combinatie met pastoraal of profetisch gebed om vrij te komen van deze gebondenheden. Verschillende organisaties in Nederland leggen zich op deze sterk in populariteit groeiende bediening toe. Een medewerker van weblog Goedgelovig volgde zelf een paar bevrijdingscursussen en doet daarvan verslag in de miniserie ‘Bevrijd: Geboren om (on)afhankelijk te zijn’ die Goedgelovig vanaf woensdag 7 maart wekelijks publiceert.

De vijfdelige serie is gebaseerd op echte ervaringen met bevrijdingscursussen zoals die door diverse organisaties in Nederland worden aangeboden. Doel is het onderwerp bevrijdingspastoraat en de zin/onzin daaromheen bespreekbaar te maken. Ook Wilkin van de Kamp van Vrij Zijn, die actief bevrijdingspastoraat praktiseert, zal een bijdrage op Goedgelovig leveren waarin op de belangrijkste kritiekpunten wordt ingegaan.

http://www.goedgelovig.nl

Goedgelovig.nl werd in 2007 opgericht als Neerlands eerste 'christelijk-satirische' website. In 2008 ontving de site de Gouden Webfish Award van de IKON en PKN. Met gemiddeld 150.000 bezoekjes per maand is Goedgelovig het meest actieve christelijke weblog in het Nederlandse taalgebied. Momenteel verlenen 15 columnisten en tekenaars hun medewerking aan de site.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Als Christus er niet aan te pas komt, dan: wanneer de onreine geest van den mens uitgegaan is, zo gaat hij door dorre plaatsen, zoekende rust, en vindt ze niet.

Dan zegt hij: Ik zal wederkeren in mijn huis, van waar ik uitgegaan ben; en komende, vindt hij het ledig, met bezemen gekeerd en versierd.

Dan gaat hij heen en neemt met zich zeven andere geesten, bozer dan hij zelf, en ingegaan zijnde, wonen zij aldaar; en het laatste van denzelven mens wordt erger dan het eerste. Alzo zal het ook met dit boos geslacht zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid