Spring naar bijdragen

LZ7 in voorprogramma Matt Redman


Aanbevolen berichten

Op 5 mei 2012 komt Matt Redman weer naar Nederland. De aanbiddingsleider is één van de beste & meest integere aanbiddingsleiders die de wereld rijk is. Het concert in Nederland staat in het teken van Matts vorig jaar verschenen album ’10.000 Reasons’. Dance / pop groep LZ7, vorig jaar de hit op het Xnoizz Flevo Festival en dit jaar één van de artiesten op de EO Jongerendag, staat in het voorprogramma. Samen staan deze artiesten momenteel in de belangstelling wegens hun gezamenlijke single ’27 Million’ op iTunes, die gemaakt is om moderne slavernij te bestrijden.

Je hoeft maar één lied te noemen om te laten weten wie Matt Redman is en waarom zijn liederen zo graag gezongen worden: ‘heart of worship’ (‘het hart van aanbidding’). Het is één van de bekendste aanbiddingsliederen ter wereld, en mensen over de hele wereld zingen het wekelijks. Redman heeft tientallen songs op die manier op zijn naam staan. Zijn liedjes zijn herkenbaar, raken het hart en laten mensen telkens opnieuw iets nieuws ontdekken in hun geloofsleven. Geen wonder dat veel van zijn liedjes in Nederland in bijvoorbeeld de Opwekkingsbundel terecht zijn gekomen. Maar ook Matts manier van aanbidding leiden, maakt hem geliefd. Matt Redman kent geen pretenties en een aanbiddingsavond met hem draait altijd om het zoeken van Gods Aanwezigheid.

Met de ’10.000 Reasons’ tour komt Matt weer terug in Nederland. Hij presenteert een compleet nieuwe verzameling songs die hij ook met een nieuwe band speelt. Het belooft een hele bijzondere avond te worden waarin natuurlijk niet alleen de bekende liedjes en de nieuwe klinken, maar bovenal duidelijk zal worden hoe aanbidding kan zijn. Reden genoeg dus! Maar dat is lang niet alles. Dance / pop groep LZ7, de hit van het Xnoizz Flevo Festival afgelopen jaar, staat in het voorprogramma. LZ7, onder leiding van Lindzey West, heeft samen met Matt Redman de song ’27 Million’ geschreven en deze week gelanceerd op iTunes, als onderdeel van een campagne om moderne slavernij uit te bannen. Het lied laat goed horen dat aanbidding, overtuiging en actie hand in hand gaan! De hechte band tussen Redman en LZ7 zal ook op 5 mei duidelijk zijn op het podium. Het belooft dan ook echt een avond voor jong en oud te worden!

Datum en tijd: 5 mei 2012, 19.30 uur
Locatie: Levend Evangelie gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug
Kosten: Kaarten kosten tot 19 maart € 15,- (exclusief twee euro reserveringskosten).
Na 19 maart zal er een prijsverhoging van € 2,50 plaatsvinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid