Spring naar bijdragen

The Passion dit jaar in Rotterdam


Aanbevolen berichten

Na het succes van vorig jaar wordt komende Witte Donderdag een tweede editie van The Passion uitgezonden. Vorig jaar werd het tv-spektakel in Gouda opgevoerd, dit jaar vormt het Willemsplein in Rotterdam het decor voor het passiespel.

The Passion 2012 wordt op donderdag 5 april om 20.30 uur live uitgezonden op Nederland 1. Bekende artiesten brengen het verhaal over Jezus' lijden, dood en verrijzenis tot leven door middel van hedendaagse Nederlandstalige popnummers.

Het evenement is een samenwerking tussen de omroepen RKK en EO, het Nederlands Bijbelgenootschap, de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms-Katholieke Kerk en de gemeente Rotterdam. Het wordt geproduceerd door Eye2Eye Media.

De scènes uit het passiespel spelen zich af op verschillende plekken in Rotterdam en er is ook dit jaar weer een groots opgezette processie die door de stad heentrekt.

Vandaag wordt de website van The Passion 2012 gelanceerd. Via www.thepassion.nl is het laatste nieuws te volgen. Ook zoekt de organisatie via deze website kruisdragers en personen die actief willen meedoen aan dit grootse project.

Bron: RKK

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid