Spring naar bijdragen

Casting Crowns op EO-Jongerendag


Aanbevolen berichten

Op 9 juni vindt in het Gelredome Arnhem de 38e EO-Jongerendag plaats. Dit grootste christelijke jongerenevenement van Europa wordt jaarlijks georganiseerd door de EO. Onder de artiesten bevindt zich de zeer populaire band Casting Crowns. Voor het eerst geeft de muziekformatie een optreden in Nederland. Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar 'Made for You'. De presentatie is opnieuw in handen van Manuel Venderbos.

Casting Crowns

Ook dit jaar kunnen tienduizenden jongeren weer genieten van optredens van artiesten, goede sprekers, samenzang en een uitgebreid buitenprogramma. De EO is trots de succesvolle band Casting Crowns te mogen presenteren als een van de hoofdartiesten. De Amerikaanse band heeft sinds 2003 meerdere prijzen gewonnen, waaronder veertien Dove Awards en drie Grammy Awards. Naast het maken van muziek is ook het werken met jongeren een grote passie van de bandleden. Leadzanger Mark Hall: "We vinden het geweldig om deel uit te maken van de EO-Jongerendag. We hebben hier jaren naar uitgekeken."

EK

Naast de EO-Jongerndag staat ook de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal gepland op 9 juni. De wedstrijd Nederland - Denemarken is tijdens een extra lange pauze op een groot scherm in het stadion te zien. Voor wie niet van voetbal houdt, is er tijdens de pauze genoeg te beleven op het buitenterrein.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid