Spring naar bijdragen

Conferentie 25+


Aanbevolen berichten

25+, een organisatie die christelijke leeftijdsgenoten met elkaar in contact brengt, organiseert van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april een conferentie met de titel "Remember me, op weg naar Pasen". Dit thema diepen Henk Binnendijk en Martin Tensen verder uit.  Ook staan op het programma workshops, praise
en veel gezelligheid.

Nederlands evangelist en voormalig televisieprogrammamaker en presentator Henk Binnendijk is bekend van diverse televisieprogramma's van de Evangelische Omroep en een reeks Bijbelstudies. Mede naar aanleiding van deze Bijbelstudies heeft hij ook een aantal boeken geschreven. Een bekende uitspraak van hem is: "In de eeuwigheid zul je dat zijn wat God in dit leven van je heeft kunnen maken." Martin Tensen is docent/trainer aan de Jongerenwerkersopleiding, een onderdeel van Christelijke Hogeschool De Wittenberg in Zeist. Hij is 25-plussers zeer bekend omdat hij de conferenties dertien jaar lang vanuit de EO heeft gecoördineerd en gepresenteerd. Inmiddels heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet: uitgeverij Coconut, dat zich ook richt op counseling en supervisie/coaching.

Op zaterdagmiddag zijn er workshops, oa een zeskamp, creatieve workshop en een aantal seminars. Na elke hoofdlezing zijn er gespreksgroepen.

Stichting 25-plus is een vrijwilligersorganisatie die de activiteiten voor 25-plussers voortzet die eerst door de Evangelische Omroep werden georganiseerd. Doelgroep van de Stichting zijn 23-plussers van alle kerkelijke denominaties. Omdat sommigen in hun eigen kerk weinig leeftijdsgenoten vinden, is 25-plus een ideale ontmoetingsplek. Het leren kennen van andere deelnemers vindt onder andere plaats in gespreksgroepen.

Arrangementen
Een arrangement voor het gehele weekend is er vanaf E 120,00 per persoon. Dit is inclusief overnachting en maaltijden. Ook is het mogelijk een deel van het programma bij te wonen, bijvoorbeeld de zaterdag of zondag. Kijk voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en prijzen op www.25-plus.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid