Spring naar bijdragen

Waarm-God gelanceerd


Aanbevolen berichten

Met de komst van www.waarom-god.nl is er een nieuw platform gelanceerd voor vragen omtrent het christelijk geloof. Vragen kunnen anoniem worden gesteld. Andere bezoekers geven vervolgens antwoorden. Op deze manier ontstaat een rijke verzameling aan vragen en antwoorden over het christendom. WaaromGod behandelt het christelijk geloof in al haar facetten en richt zich met name op gebruikers in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

WaaromGod is een particulier initiatief en ontstaan vanuit het verlangen om op internet een laagdrempelige vraagbaak over het christelijk geloof te kunnen bieden. Dat gaat verder dan alleen een vraag en antwoord systeem op een website. Ook via Twitter en Facebook kunnen vragen worden gesteld. Na opening van de site zijn er al 20 vragen geplaatst.

Het team van WaaromGod bestaat uit een team van vrijwilligers met verschillende geloofsachtergronden. Het ontwerp en de technische realisatie is verzorgd door Ivo Ruijters. WaaromGod wordt door jongerensite Credible.nl ondersteund met betrekking tot hosting en dataverkeer.

Meer informatie
Website: www.waarom-god.nl
Twitter: @waaromgod
Facebook: https://www.facebook.com/pages/waaromgod/126735397430035

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid