Spring naar bijdragen

Gospel TOP 1008 bij GNR


Aanbevolen berichten

Lijst is mix van favorieten, klassiekers en beste platen van de laatste vier decennia

GrootNieuwsRadio bezorgt haar luisteraars dit jaar onvergetelijke feestdagen met een echte gospel TOP 1008. De aftrap van de TOP 1008 is op 12 december om 10.00 uur in het programma Café Grande. De lijst zal recht doen aan de christelijke muziek van de afgelopen vier decennia. Luisteraars kunnen tot 5 december meedenken door hun top 3 van favoriete gospelnummers door te geven.

GrootNieuwsRadio zet de 1008 mooiste gospels die een mix zullen zijn van klassiekers, favorieten en de beste platen van het afgelopen jaar op een rij. De TOP 1008 wordt de laatste drie weken van het jaar uitgezonden op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur op 1008 AM. De eerste week nog als onderdeel van de reguliere programmering. Vanaf 19 december zullen Hans van Vuuren en Tim Hendriks aftellen met de allermooiste nummers tot de laatste tien die te horen zijn rond 16.00 uur op Oudejaarsdag. De complete lijst, uitgezonderd de laatste tien, komt op 12 december online op www.grootnieuwsradio.nl/top1008 Op dit adres kunnen luisteraars nu hun top 3 doorgeven.

“De TOP 1008 wordt een uitgebalanceerde lijst met liedjes die passen bij het GrootNieuwsRadio-geluid. Uiteraard is er ook aandacht voor de Nederlandse gospelmuziekâ€, aldus Hans van Vuuren, muzieksamensteller en presentator van GrootNieuwsRadio. Volgens het Nederlandse christelijke platenlabel Ecovata staat het buiten kijf dat GrootNieuwsRadio heeft bijgedragen aan een groei van de Nederlandse gospelmuziek. Ecovata zegt dit in haar verkoopcijfers van de laatste jaren duidelijk te merken. “De vraag naar gospel-cd’s van Nederlandse bodem is enorm gestegen. GrootNieuwsRadio geeft Nederlandse gospel veel airplayâ€, aldus Arjan van de Bijgaart, directeur van Ecovata.

GrootNieuwsRadio maakt uitgesproken christelijke programma’s en zendt 24 uur per dag en 7 dagen in de week uit. Het aantal luisteraars wordt geschat op 200.000 tot 400.000 per week. GrootNieuwsRadio is te ontvangen in heel Nederland (en België) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet www.grootnieuwsradio.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid