Spring naar bijdragen

Christelijke boekoutlet Driebergen


Aanbevolen berichten

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november zal in het voormalige pand van Ark Boekhandel aan de Hoofdstraat 55 in Driebergen de eerste christelijke-boekenoutlet worden georganiseerd. Duizenden romans, theologische boeken, kinderboeken, cadeauboeken etc. van diverse christelijke uitgevers worden daar tegen bodemprijzen verkocht.

Verder worden er grote partijen kaarten, cd’s en dvd’s opgeruimd. Van veel boeken is een grote voorraad aanwezig zodat de outlet ook aantrekkelijk is voor scholen en kerken. Tijdens de verkoopdagen is er een informatiemarkt van christelijke organisaties en uitgevers. Voor kinderen is er een speciaal programma.

De verkoop is op vrijdag 25 november van 8.30-21.00 uur, zaterdag 26 november van 8.30-17.00 uur. Deze eerste christelijke-boekenoutlet wordt gehouden in het voormalige pand van Ark Boekhandel aan de Hoofdstraat 55 te Driebergen, op twee minuten rijden van de afslag Driebergen op de A12. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen vanaf NS Station Driebergen-Zeist op 25 en 26 november gebruik maken van een gratis pendeldienst. Het is de bedoeling om de christelijke-boekenoutlet jaarlijks te organiseren. Voor meer informatie: www.christelijkeboekenoutlet.nl of telefoon: 033-4613225.

Bron: Christelijknieuws

Meer info: http://www.christelijkeboekenoutlet.nl/informatie.html

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid