Spring naar bijdragen

Soweto Gospel Choir


Aanbevolen berichten

Van dinsdag 1 t/m zondag 20 november toert het wereldberoemde Soweto Gospel Choir door Nederland met hun show Heaven Sent. In deze nieuwe voorstelling brengt dit favoriete koor van Nelson Mandela authentieke Zuid-Afrikaanse dans, vrolijkheid en ontroering, maar vooral prachtige songs, begeleid door een live band.

Het 26-koppige Soweto Gospel Choir werd in 2002 samengesteld uit de beste talenten van de vele kerken en gemeenschappen in en om Soweto. Het koor werd opgericht om de unieke en bezielende kracht van de Afrikaanse gospel te delen met het publiek over de hele wereld. Met traditionele en eigentijdse nummers treden de zangers op voor volle zalen over de hele wereld en zijn tegelijkertijd ambassadeurs voor Nelson Mandela’s Aids Foundation 46664.

Met fans als Nelson Mandela, Desmond Tutu en Oprah Winfrey en samenwerkingsverbanden met Queen en Bono mag het Soweto Gospel Choir zich met recht het beroemdste gospelkoor ter wereld noemen. Want als ergens de Zuid-Afrikaanse ziel weerklinkt, dan is het wel in hun prachtige liederen en meeslepende optredens. De 26 zangers en zangeressen worden bijgestaan door een vierkoppige band en een swingende percussiesectie. Expressieve dans en kleurrijke kostuums zien we terug in hun nieuwe, spirituele en energieke show Heaven Sent.

Kijk op de site voor locaties t/m 20 november. Prijzen varieren.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid