Spring naar bijdragen

Een briefje uit de hemel


Aanbevolen berichten

Een briefje uit de hemel

VERTROUWELIJK

Mevrouw S Kralt
Potterstraat 5
4356 AH Amsterdam         

CHRIST ID
Betreft: uw daden
Kenmerk: CHRIST ID / 7x70
Telefoon: (0800-023-04-35)

Hemel, 12 oktober 2011

Lief Kind van Me,

U bent vier jaar geleden christen geworden. We hebben toen een dik feest gevierd. Met deze brief stellen wij het op prijs als uw woorden uw woorden blijven maar uw woorden ook worden omgezet in daden. Hieronder vindt u de activeringscode waarmee uw uw CHRIST ID kunt activeren op moeder aarde:

"Gelukkig zijn de mensen die een zuiver leven leiden en zich houden aan de wet van de Heer. Gelukkig zijn de mensen die Hem dienen en Zijn woord bewaren in hun hart" - Psalm 119: 1-2
Mocht het niet lukken om te activeren dan ligt er studiemateriaal klaar, geïnspireerd door H.G. Een vereiste is dat u een wedergeboren christen bent.

Heeft u nog vragen over het activeren van uw CHRIST ID? Bekijk dan de rubriek vraag en antwoord in de Bijbel of neem contact op met J.C of G.O.D. Zij zijn 24u per dag bereikbaar via de helpdesk. U kunt ze bereiken door stil te worden, uw ogen te sluiten en uw handen te vouwen.
Let op! Er werken maar 3 medewerkers bij CHRIST ID. Dat zijn de Vader, Zijn Zoon en de Geest.

Met vriendelijke groet,

CHRIST ID 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid