Spring naar bijdragen

Bijbelvertalingen op de iPad


Aanbevolen berichten

ipad.jpgDe Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) is vanaf deze week beschikbaar als app voor de iPad. Het maakt deel uit van een internationale bijbel-app waarvoor ook andere bijbelvertalingen in het Nederlands, maar ook in het Duits, Engels, Noors en Russisch beschikbaar zijn.

De basis-app Pomegranate is gelanceerd door uitgeverij Jongbloed in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap. Met de basis-app kunnen verschillende bijbelvertalingen worden aangeschaft, om te lezen, te bestuderen of om in te zoeken. Zoeken kan in zes vertalingen tegelijk. De NBV voor de iPad kost 14,99 euro. Dat is de helft van de NBV in gedrukte versie.

Naast de NBV zijn ook de Groot Nieuws Bijbel en de NBG-vertaling beschikbaar. De Herziene Statenvertaling, de Willibrordvertaling en Het Boek verschijnen binnenkort. Binnen enkele maanden zijn ook bijbelvertalingen in de bronteksten – het Hebreeuws en het Grieks – beschikbaar.

De IKON lanceerde in 2009 al de website Bijbelmobiel.nl. Deze site maakt het mogelijk de hele NBG kosteloos te lezen op smartphones en tablets zonder dat een app vereist is.

Bron: IKON

Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid