Spring naar bijdragen

Debuutalbum Damascus vanaf maandag te koop.


Aanbevolen berichten

 

Eindelijk is het zover: maandag 12 september is de cd ‘Tot Hier En Niet Verder’ van Damascus verkrijgbaar. Het collectief van vier gedreven en getalenteerde christelijke rappers werkte de afgelopen twee jaar aan de cd. Na het succes van de eerste videoclip, is vanaf vandaag de tweede te bekijken, van het nummer ‘Psalm 151’.
 
276816_162248597136890_7847097_n.jpg
Een doordacht en kwalitatief alternatief voor de immens populaire maar ook vaak inhoudsloze hiphop van vandaag de dag, dat is wat Damascus wil bieden. Vanuit hun christelijke identiteit schrijven de rappers MaddoC, Bob the Poet, Martee en Frenzy hun nummers, waarvan er vijftien op hun eerste cd ‘Tot Hier En Niet Verder’ zijn beland. De cd wordt gedistribueerd door Ecovata en is zodoende verkrijgbaar bij alle bekende verkoopadressen.
 
 
Releaseparty
Om de release te vieren wordt er op vrijdagavond vanaf 20:00 een releaseparty georganiseerd in LuMina, Omlooppad 2 te Gouda. Entree is 5 euro zonder, en 10 euro met cd. Degenen die de show op het Xnoizz Flevo Festival hebben gezien, afgelopen zomer, weten dat een optreden van Damascus garant staat voor veel energie, persoonlijke momenten en interactie. Er zijn ook gastoptredens, onder meer van Fabian Willems. 

De eerste videoclip, van het nummer ‘Ik Geef Het Over’, maakte veel reacties los. Jongeren en ouderen vertelden hoe de muziek en de woorden hen geraakt hadden. In één maand tijd is de clip meer dan 2500 keer bekeken. Vanaf vandaag staat ook de nieuwe videoclip online, van het nummer ‘Psalm 151’. Zoals de titel al doet vermoeden, een eerlijk nummer waarin MaddoC en Bob the Poet geheel in lijn met de psalmdichters open met God spreken. 
 
Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid