Spring naar bijdragen

Hillsong Live Tour met Reuben Morgan in Den Haag


Aanbevolen berichten

Deze zomer geeft Hillsong Live met Reuben Morgan op donderdag 8 september 2011 een concert in onze regeringsstad. Dit is een concert van absolute wereldklasse en belooft een geweldig succes te worden. Het concert maakt deel uit van de Europese Hillsong Live Tour 2011.

Hillsong Church is een grote en invloedrijke kerk van ruim 30.000 leden die in de jaren 80 is begonnen in Sydney, Australië. Inmiddels zijn er vele Hillsong kerken wereldwijd, waaronder in Londen, Kiev, Kaapstad, Parijs en New York. De muziek van Hillsong staat alom bekend als modern en toonaangevend en wordt over de hele wereld in vele kerken gezongen. Wekelijks worden er nieuwe nummers geschreven, waarvan de beste op de albums van Hillsong Live terecht komen. Hillsong Live heeft inmiddels al 20 albums uitgebracht in 90 landen. Deze muziek is bedoeld om een nieuwe kleur en een nieuw geluid te geven aan de worshipmuziek om te delen wat God doet in de verschillende Hillsong kerken wereldwijd. Hiermee heeft de kerk een enorme invloed.

Reuben Morgan overziet sinds 2008 de worship van Hillsong en is daarmee de opvolger van Darlene Zschech. Hij is overigens de schrijver van vele bekende liederen, zoals Mighty To Save, Stronger en Lord I Give You My Heart die diverse prijzen in de wacht hebben gesleept. Als aanbiddingsleider heeft hij veel getoerd door Europa, Azië en de Verenigde Staten en hij leidt sinds juli 2010 de nieuwe Hillsong Live Tour die overal volle zalen trekt.

Het concert vindt plaats op donderdag 8 september in De Uithof te Den Haag (Jaap Edenweg 10, Den Haag) en begint om 20:00 uur. De deuren gaan open om 19:30 uur. Het concert wordt georganiseerd door Events 4 Christ, in samenwerking met City Life Church en Family7. Kaarten zijn verkrijgbaar via link

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid