Spring naar bijdragen

VoorjaarsEvent Athletes in Action: It is Alive!


Aanbevolen berichten

Van 15 tot 17 april organiseert Athletes in Action, de organisatie voor sportevangelisatie, het VoorjaarsEvent 2011 op de Kroeze Danne in Delden. Het thema is 'It's Alive!', een oproep om niet alleen het evangelie te vertellen, maar te investeren in een relatie met anderen. Het VoorjaarsEvent is een conferentie voor jongeren vanaf 16 jaar en biedt een mix van diepgaande diensten, persoonlijke overdenking, praktische evangelisatie en sportieve uitdaging.

Rik Horstman, directeur en spreker: "Het thema komt voort uit het verlangen van Athletes in Action (AIA) om relaties op te bouwen. Dit gaat verder dan het evangelie vertellen. Sport is van nature al gericht op het opbouwen van een band. Door die relatie krijg je oog voor wie de ander is, hoe hij denkt en hoe je op een persoonlijk niveau het leven kunt delen. Zo ontstaat wederzijds respect en herkenning. Daar is Athletes in Action op gericht en dat willen we ook uitstralen door dit event."

Jongeren die willen deelnemen aan het event, kunnen zich tot 12 april opgeven op de website van Athletes in Action.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid