Spring naar bijdragen

EO-Jongerendag opent reserveringslijnen


Aanbevolen berichten

[preview]Op donderdag 3 maart om 15.00 uur start het reserveringstraject van de EO-Jongerendag 2011. Vanaf dat moment is het mogelijk om een kaart te bemachtigen voor het grootste christelijke jongerenevenement van Europa.[/preview] Een bezoek aan de EO-Jongerendag is gratis.

De EO-Jongerendag 2011 vindt plaats op zaterdag 4 juni in GelreDome Arnhem. De artiesten die dit jaar op het hoofdpodium verschijnen zijn TobyMac, Kutless en The Afters. Kees Kraayenoord leidt de samenzang en Manuel Venderbos presenteert. Het programma zit ook in 2011 vol met optredens van (internationale) artiesten, sprekers en interactieve momenten. Buiten het stadion is er ruimte om een deel van de dag zelf in te richten. Het pauzeprogramma kan zelf ingericht worden met veel activiteiten, zoals workshops, cabaret, optredens, en natuurlijk een hapje en drankje.

Reserveren

Om als eerste te kunnen reserveren is het noodzakelijk om lid te zijn van de EO. Vanaf 10 maart kunnen ook niet-leden en groepen hun kaartjes reserveren. Iedereen die de dag op het veld wil beleven, moet er snel bij zijn. Vorig jaar was het veldvak binnen korte tijd uitverkocht. Een bezoek aan de EO-Jongerendag is gratis, wel worden er reserveringkosten in rekening gebracht.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid