Spring naar bijdragen

Nieuw evenement Easter Live


Aanbevolen berichten

Op 25 april 2011 zal de eerste editie van het evenement Easter Live plaatsvinden. Van 14.00-22:30 uur zal het een geweldig feest zijn in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug. Met als artiesten Rend Collective experiment, Christafari, InSalvation, Roald en Band, Hanne de Vries en J-Force zal het dak eraf vliegen. Daarnaast is er ook tijd voor diepgang en bemoediging.

In november 2010 ontstond het idee om een dag te organiseren waar jongeren en jong volwassenen opgebouwd worden door de genade, zoals Hebreeen het zegt: "het is goed dat het hart gesterkt wordt in de genade". Genade is een persoon en die persoon is Jezus. In Johannes 14 lezen we dat Hij de weg de waarheid en het leven is, dat is wat we de bezoekers mee willen geven, doormiddel van een dag genieten, want we zijn gemaakt om God te verheerlijken door van Hem te genieten!

Overgevlogen vanuit Noord Ierland neemt Rend Collective experiment ons mee in een feest van aanbidding, daarnaast zal InSalvation ook van de partij zijn en ons laten genieten van hun album dat deze maand uitkwam: Passionate Worship! Iemand waar we ook enthousiast over zijn is Roald Schaap, hij schrijft poetische aanbidding vanuit het hart wat je niet koud zal laten. Hanne de Vries is al jaren bekend van camping en conferentiecentrum de Betteld waar hij al jaren de aanbidding leidt. Dus aan podiumervaring ontbreekt het hem niet, hier kunnen we zeker wat van verwachten. Om het feestje compleet te maken komt de eerste Christelijke reggaeband van Amerika, ze traden ondermeer op voor de president van Amerika en 2x op de Olympische spelen, we hebben het over niemand minder dan Christafari. Constantijn Geluk kennen we van Opwekking, de EO jongerendag en EO Ronduit. Een spreker met ervaring, hij zal ons zeker mee nemen naar verbazingwekende waarheden die in het woord van God te vinden zijn.

Kortom, Easter Live mag je niet missen! Kom 2e paasdag naar de LEG in Aalsmeerderbrug en geniet van een heerlijke dag maar bovenal van God!

Bron en voor meer informatie of kaarten:easterlive

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid