Spring naar bijdragen

Dramadocente organiseert christelijk theaterweekend


Aanbevolen berichten

Theatermaakster Carla Veldhuis organiseert van 7 tot en met 9 januari het Theaterweekend in samenwerking met een team van twaalf ervaren docenten. Het doel is om christenen te trainen in creativiteit voor God, in het geloof dat God bewegingskunst gebruikt en dat Hij mensen Zijn instrument wil maken.

Deelnemers krijgen les in verschillende theater- en dansvakken. Het weekend vindt plaats op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem.

Hoofdvakken tijdens het weekend zijn: mime, toneel, clownerie, drama, aanbiddingsdans, vlaggen, street-dance en moderne dans. Op zaterdag zijn er vele workshops. Er is verder onderwijs over wat er in de Bijbel staat over kunst, en hoe God creativiteit gebruikt om tot mensen te spreken. Het is een zeer vol, druk, gezellig, geestelijk verdiepend, leerzaam weekend, waarin God en Hem dienen met je talent centraal staat. Het Theaterweekend is bedoeld voor jonge mensen (van 16-45 jaar) die serieus aan de slag willen met dans en drama.

De organisator van het theaterweekend is Carla Veldhuis. Zij is al twintig jaar actief als dramadocente en theatermaakster. Ze maakt professioneel evangelisatietheater uitgevoerd door haar eigen gezelschap. Zij is zelf door een theaterproductie tot geloof gekomen. In het verleden toerde ze met indrukwekkende dramaproducties in binnen- en buitenland. Van haar hand zijn oa: Frame, Danstheater Waardeloos? en Regalia II. Momenteel is ze actief met Wandeltheater Dolorosa. In 2009 werd ze Nederlands kampioen met het Levend Standbeeld 'De Beschermer'.

Meer informatie over het weekend, en over Carla's werk staat op www.theaterweekend.nl en www.carlaveldhuis.nl. Opgeven voor het weekend kan op de internetsite van De Betteld op www.betteld.nl.

Bron: oneway.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid