Spring naar bijdragen

Nieuwe presentator Xnoizz Flevo Festival bekend


Aanbevolen berichten

[preview]Rikko Voorberg gaat deze zomer voor het eerst het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival presenteren. De 29-jarige theoloog uit Amsterdam ziet er erg naar uit: ‘Ik geloof niet in een christelijk feestje van mensen die ongeveer allemaal hetzelfde denken...'[/preview]

'... Flevo moet een plek zijn waar je inspirerende mensen ontmoet die zelf Jezus volgen op hun eigen manier. Een plek waar je zelf ontdekt waar je werkelijk voor staat. En een plek waar lui die niets meer met de kerk hebben hun vragen, kritiek en irritatie kwijt kunnen en eerlijk gehoord en erkend worden. Daar wil ik graag aan meewerken. Ik kom jullie festival aan elkaar praten en keihard meegenieten van goed weer, goede vrienden, goede bands, gekke kunst en kritische lezingen. Tot binnenkort, tot Flevo!’.

Line-up

De volgende nieuwe artiesten toegevoegd aan line-up: Kutless, The Listening, Remedy Drive en de Duitse Ska-band Good Weather Forecast. Het is voor de Amerikaanse rockband Kutless de eerste keer dat ze op een Nederlands podium staat. Ook de nieuwe Nederlandse band Ein Zwei Orchestra maakt haar debuut op het Xnoizz Flevo Festival. Andere bands die gaan komen, zijn: Flatfoot 56, The Gentlemen, David Ahlen, Dufvan en Lee Mitchell. Eerder werd al bekend dat Leeland, NewWorldSon, Reilly, The Afters en Children 18:3 in augustus op het hoofdpodium te zien zijn.

Rouvoet en Taizébroeder

De eerste inhoudelijke programma’s van het festival zijn inmiddels bekend. Broeder Sebastien van Taizé spreekt over de spiritualiteit van de kloostergemeenschap Taizé in Frankrijk, waar jaarlijks tienduizenden jongeren naartoe komen. 
André Rouvoet, (demissionair) minister en vicepremier, houdt een programma over de participatie van jongeren in de Nederlandse samenleving. Jean Jaques Suurmond neemt bezoekers mee op een zoektocht naar God in het alledaagse. Carolyn Ros spreekt over het thema 'Waar is God als het leven pijn doet?'. Antonie Fountain van Stop the Traffik zal spreken over mensenhandel. Daarnaast zullen Boele Ytsma, cartoonist Dokus en Tiemen Westerduin ook een programma verzorgen. Binnenkort worden er nog meer sprekers bekend gemaakt.

Voorverkoop

Via de website www.xnoizzflevofestival.nl zijn tot 11 juni extra voordelig toegangsbewijzen te bestellen.

De 33e editie van het Xnoizz Flevo Festival wordt van 19 t/m 22 augustus 2010 voor de derde maal georganiseerd op recreatieterrein Bussloo bij Apeldoorn. Kom je ook? Laat het weten in onze kalender!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid