Spring naar bijdragen

SMS "God AAN"


Aanbevolen berichten

[preview]De Remonstrantse Broederschap zet op 1 april God 'AAN'. "Via een speciaal telefoonnummer kun je God aan zetten op jouw mobiele telefoon. Je ontvangt dan dagelijks aan het begin van de dag een korte tekst ter overdenking". [/preview]

De speciale sms-service is "religie-light" aldus de Broederschap. "Mogelijk is het net als light-voedsel voor veel mensen beter verteerbaar dan religie-classic". God staat ook aan op Twitter waar mensen berichten achter kunnen laten voor God. Daarnaast is er de website god-aan.nl met informatie over het hele project.

God AAN is gekoppeld aan het religieus dagboek God Aan dat op 27 maart verschijnt. Het boek bevat spirituele teksten voor elke dag, opgesteld door een honderdtal leden of vrienden van de Broederschap.

Het eerste exemplaar van het boek wordt op 27 maart overhandigd aan de 'twitterende dominee' Boele Ytsma. De sms-service is vanaf 1 april beschikbaar. De goddelijke smsjes kosten 40 cent per ontvangen bericht. Door een smsje met de tekst God AAN naar 2112 te sturen, abonneer je je op de service.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid