Spring naar bijdragen

Christelijke entertainmentpartijen GMI en Alpha stoppen


Aanbevolen berichten

De twee christelijke maatschappijen GMI Music Partners BV en Alpha Book & Music Distribution BV sluiten de deuren. Onder de naam GMI Media International start een 'nieuw' bedrijf.

In een brief aan relaties meldt de directie, bestaande uit Hans en Ina Groeneveld en Cindy van den Bor-Groeneveld, dat de sluiting het gevolg is van ontwikkelingen in de muziekindustrie wereldwijd en de kentering van cd naar digitale downloads. ‘We zien een verschuiving in onze muziekmarkt. Daarvoor willen wij niet onze ogen sluiten en zien we dat GMI het ‘oude’ bedrijfsmodel moet verlaten’. In overleg met christelijke zakenpartners en adviseurs is de directie zich aan het beraden over hoe er in de naaste toekomst een nieuwe weg kan worden ingeslagen die inspeelt op nieuwe trends in de muziekmarkt. Het plan is om snel weer operationeel te zijn vanuit de huidige locatie. Meer informatie volgt in een larter stadium.

Bron en verdere informatie: Entertainment business

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid