Spring naar bijdragen

Gospel March evenement gaat niet door


Aanbevolen berichten

Nu krap drie weken voor het evenement moet Ben de Wild Productions de pijnlijke conclusie strekken dat de kaartverkoop extreem achter blijft op alle prognoses. Met de ervaring tussen de samenwerkende organisatiepartners kunnen ze met zekerheid stellen dat het uiteindelijke minimaal aantal reserveringen om deze dag te doorgang te laten vinden beslist niet reëel is. Het evenement is daarom afgelast.

Ben de Wild Productions: 'We staan nu ruim twee weken voor de opbouw van Gospel March in Ahoy te Rotterdam. Vele weken aan tijd hebben wij als organisatieteam en samenwerkende partners er al op zitten om Gospel March tot een onvergetelijke dag te maken. Alles om de Nederlandse gospelartiest en muzikant een extra kans te bieden op een mooi podium voor een groot publiek met de nodige media ondersteuning vooraf maar ook achteraf.

Op heel veel terreinen kunnen we door samenwerking en inzet een evenement tot een succes maken. Helaas blijft er één traject waar we minder invloed op hebben, dat is uiteindelijk de kaartverkoop. Nu krap drie weken voor het evenement moeten wij de pijnlijke conclusie strekken dat de kaartverkoop extreem achter blijft op alle prognoses. Met de ervaring tussen de samenwerkende organisatiepartners kunnen we met zekerheid stellen dat het uiteindelijke minimaal aantal reserveringen om deze dag te doorgang te laten vinden beslist niet reëel is.

Dit laat ons geen ander keuze deze betreurende beslissing te moeten nemen om Gospel March 2011 niet door te laten gaan. De reden van deze achtergebleven kaartverkoop wordt uiteraard onderzocht. Natuurlijk zijn wij zeer bewust van de gevolgen van deze beslissing maar verder doorgaan zou meer schade betekenen, juist voor relaties, muzikanten en artiesten waar we dit voor organiseren.'

Gospelma rch.nl[/i]

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid