Spring naar bijdragen

Xnoizz start actie voor Ethiopie.


Aanbevolen berichten

[preview]Van 21 tot 25 februari staat Xnoizz Positive Radio in het teken van Going Global, een project van Edukans.[/preview]

3FM en Xnoiz, DJ Miranda van Holland reist eind februari met een groep middelbare scholieren naar Ethiopië om een aantal projecten te bezoeken en verslag te doen.

In de week van 21 tot 25 februari doet Miranda iedere avond verslag op Xnoizz Positive Radio en op zondagavond in het 3FM-programma Jouw WeekendFinale! Op link staan foto's, verslagen en filmpjes. Ook organiseert Xnoizz op webradio acties waarbij luisteraars hun steentje bij kunnen dragen aan het werk van Edukans.

De actie van de EO en Edukans wordt afgesloten met een spetterend benefietconcert. Op 4 maart treden Grote Prijs-winnaar Nicole Bus en ska-band Make Up Your Mind op in De Kelder te Amersfoort. Kaarten zijn gratis te bestellen via Xnoizz.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid