Spring naar bijdragen

Opwekking Gold collection


Aanbevolen berichten

Muziekmaatschappij GMI komt met een bijzondere Gold Collection: 50 bekende Opwekkingsliederen op 4 cd's. Deze limited edition is uitgegeven ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van stichting Opwekking.

In 1960 werd Stichting Opwekking opgericht. Dit jaar wordt dan ook een heel bijzondere mijlpaal gevierd; het vijftigjarig jubileum van Opwekking. Tijdens de komende Pinksterconferentie zal hier uitgebreid bij stilgestaan worden. Traditiegetrouw worden dan ook de nieuwste liederen gepresenteerd die toegevoegd worden aan de bundel Opwekkingsliederen. Deze maand verschijnt alvast ter gelegenheid van het jubileumjaar een bijzondere CD box in gelimiteerde oplage: ‘The Gold Collection’ van Opwekkingsliederen met de 50 allerbeste liederen!

Deze box met maar liefst vier CD's bevat een uitgebreide selectie van de mooiste Opwekkingsliederen; liederen die in al die jaren van grote betekenis zijn geweest voor de persoonlijke aanbidding van tienduizenden mensen. Dat begon vijftig jaar geleden met het samenbrengen van jongeren die gezamenlijk het statement maakten dat Nederland Jezus nodig had en heeft! Muziek speelde een grote rol tijdens die eerste samenkomsten en toen de eerste pinksterconferenties een feit werden, werden ook de eerste Opwekkingsliederen gebundeld en uitgegeven.

Door de jaren heen zijn deze liederen breed geaccepteerd geraakt. Opwekkingsliederen blijken te voorzien in een nog steeds groeiende behoefte aan Nederlandse aanbiddingsliederen en ze zijn dan ook een begrip geworden. Liederen als ‘Dit Is De Dag’, ‘Samen In de Naam Van Jezus’, ‘Breng Dank Aan De Eeuwige’, ‘God Wijst Mij Een Weg’ en ‘Licht Van De Wereld’ hebben samenkomsten verrijkt en een dieper besef van aanbidding gebracht. De lijst is inmiddels gegroeid tot zo’n 700 liederen.

Op ‘The Gold Collection’ zijn 50 van de bekendste Opwekkingsliederen verzameld. Het is een schitterende weergave van de groei van aanbidding in Nederland en een passende mijlpaal bij 50 jaar Opwekking!

Bron: Christelijk nieuws

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid