Spring naar bijdragen

The Psalm Project met Paastour


Aanbevolen berichten

[preview]Vanaf 20 maart start The Psalm Project met het avondvullende programma 'Psalmen en Pasen 2010'. Iedereen heeft wel wat met psalmen. De prachtige teksten spreken vaak tot de verbeelding. [/preview]

Gebeden, beloften, eerlijke levensvragen, je kunt ze allemaal vinden in de psalmen. Eind 2009 is The Psalm Project gestart met het muzikaal vernieuwen van de klassieke psalmen. De reacties van jong en oud zijn ondertussen veelbelovend.

Dit voorjaar worden er in het land vier presentatieconcerten gegeven met het thema Psalmen en Pasen. De bekende melodieën en teksten worden gezongen en gespeeld door topmusici en vocalisten van Nederlandse bodem bekend van bands als Kees Kraaijenoord, Gerald Troost, Adrian Snell, Sela en Iona.

The Psalm Project speelt in een zeer uitgebreide muzikale bezetting. Zang, saxofoon, drums, slagwerk, hammond, accordeon, piano, bas, gitaren, cello en whistles vormen de basis van The Psalm Project. Tijdens het concert Psalmen en Pasen 2010 zullen de Psalmen van de CD ‘Psalmen 2e druk’ ten gehore worden gebracht maar ook nieuwe arrangementen.

Daarnaast zal medewerking worden verleend door Gert van de Vijver als zandkunstenaar. Gert van de Vijver, o.a. bekend van KRO’s kindertijd, zal d.m.v. zand enkele psalmen en het Paas-verhaal uitbeelden.

The Psalm Project bestaat uit Suzanne van der Velde, Ariën Vink, Miranda de Vlieger, Wilkin de Vlieger, Niek Smelt, Luca Genta, Jay-P Beijersbergen, Rob Buis, Jaap de Groot en Eelco Vos.

Meer informatie: www.thepsalmproject.nl

Kaartverkoop: www.interticket.nl

De avonden beginnen om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Bron: Christelijknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid