Spring naar bijdragen

Live vanaf Opwekking 2011 GrootNieuwsRadio


Aanbevolen berichten

GrootNieuwsRadio 1008 AM doet van 10 – 13 juni live verslag van de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen. De christelijke radiozender verzorgt een gevarieerd programma met rechtstreekse uitzendingen van alle samenkomsten op het hoofdpodium, met interviews en reportages en live-optredens van christelijke artiesten. De luisteraars kunnen door deze speciale Opwekking-programmering de hele conferentie meebeleven.

Met een team van 20 a 25 personen wordt er rechtstreeks verslag gedaan van Opwekking. Uitzending vind continue plaats tijdens het hele weekeinde vanaf het evenementen terrein. De openingssamenkomst, zaterdag bijeenkosmten en het afsluitingsconcert worden live uitgezonden. Op het GrootNieuwsRadio podium zullen verschillende artiesten optreden. Ook dit jaar kunnen bezoekers meedoen aan de GrootNieuwsRadio talentenjacht om hun muziekale talenten ten gehore te brengen.

Het vierdaagse festival is één van de grootste christelijke conferenties van Nederland. GrootNieuwsRadio doet voor de vierde keer live verslag van dit evenement. De uitzending start op vrijdag 10 juni om 18:00 uur. De volledige pinksterprogrammering van GrootNieuwsRadio is te vinden op www.grootnieuwsradio.nl.

GrootNieuwsRadio is via de ether te ontvangen in Nederland en België (1008 AM) en via wereldwijd via internet. De zender staat voor 100% christelijke radio en is 7 dagen per week, 24 uur per dag te beluisteren.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid